top of page

Young Ninja Group (ages 3-5)

Public·8 members

Psihologia Manipularii Cialdini Pdf 62 2021


zimowen 19191a764c -manipularii-cialdini-pdf-download[ -manipularii-cialdini-pdf-download ][ -manipularii-cialdini-pdf-download ][ -manipularii-cialdini-pdf-download ]link= -manipularii-cialdini-pdf-downloadlink= -manipularii-cialdini-pdf-downloadlink= -manipularii-cialdini-pdf-download
Psihologia Manipularii Cialdini Pdf 62În cartea sa, autorul și-a povestit viața de prizonier într-un lagăr de concentrare nazist. Dar tema principală a cărții sale nu este ororile lagărelor de concentrare, ci psihologia prizonierului în dinamica ei. Viktor Frankl descrie de ce unii prizonieri s-au prăbușit, în timp ce alții, în aceleași condiții, și-au păstrat o forță de nezdruncinat.


Psihologia femeii și cea a bărbatului este foarte diferită, iar lista motivelor pentru a căuta literatură despre psihologie și relații este nesfârșită. Însă, înainte de a căuta printre cărțile de top despre psihologia relațiilor, este important să înțelegeți: nu există o baghetă magică universală în dragoste.


Este o lucrare despre psihologia relațiilor cu cei din jur. Autorul vorbește despre simțul solidarității, aproape pierdut în societatea civilizată de astăzi, și despre cum avem nevoie de acest sentiment.


Este una dintre cărțile fundamentale despre psihologia relațiilor umane. Sistemul dezvoltat de Berne descrie influența scenariilor de viață care programează comportamentul uman. Potrivit autorului, soarta fiecăruia dintre noi este în mare măsură determinată în copilăria timpurie, dar și la vârsta adultă poate fi bine realizată și controlată de o persoană, dacă dorește.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page